Mag Het Licht Aan Festival met Sinan Can

Datum: 7 juli 2019 om 12.30 - 17.00 in Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
Mag Het Licht Aan Festival met Sinan Can

Na het succes van inmiddels alweer twee jaar geleden is het nu aan de kersverse Van Praagprijswinnaar Sinan Can om dit evenement te cureren. En dat belooft wat. De man met zijn flinke oeuvre die de jury (bestaande uit Andrée van Es, Bahram Sadeghi, Daan Roovers, Kris Sloot en Willemien van Aalst) roemt om zijn werkwijze: “hij stelt de lastige vragen die gesteld moeten worden in gesloten werelden en opent daarmee de ogen van jong en oud”, heeft ons flink aan het werk gezet. Op het festival kun je dan ook een grote variëteit verwachten van Rumi, Soefisme (vindt hij humanisme), filosofie, muziek, theater tot dichtkunst en heel veel liefde. Bovendien kun je weer verrassende zaken verwachten van de humanistische alliantiepartners zoals Human, Humanistisch Verbond, Universiteit voor Humanistiek, Humanistisch Vormingsonderwijs, Humanitas en Hivos.

Hou je agenda vrij op 7 juli, om naar het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam te komen, of nee liever, koop meteen je ticket, want de eerste 200 enthousiastelingen maken gebruik van de early bird korting en betalen ipv  37,50 slechts 29,50.
Koop je ticket hier.

Tijdens het festival ontvangt Sinan Can de Van Praagprijs en deelt hij de aanmoedigingsprijs uit aan de 600 kinderen die vallen onder het recente (en misschien wel laatste) Kinderpardon. Verder werken in ieder geval aan het festival mee: Nazmiye Oral, Meral Polat, Boris van der Ham, Daan Roovers en Feico Deutekom. Het programma maken we zo snel mogelijk bekend.

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar info@maghetlichtaanfestival.nl

Hoe zag het er de vorige keer uit? Check de foto’s op onze facebookpagina.

Foto: Michel Schnater