Levenskunst, duurzaamheid en filosofie op het Mag Het Licht Aan Festival

mag-het

Levenskunst, duurzaamheid en filosofie op het Mag Het Licht Aan Festival

Het Mag Het Licht Aan Festival zit ook dit jaar weer tjokvol inspiratie, ontmoeting en verdieping. Met o.a. Katja Schuurman, Pieter Hilhorst, Boris van der Ham, filosoof Joachim Duyndam, pianist Ivo Jansen met de Canto Ostinato, cabaretière Soundos Clairy Polak en Ad Verbrugge met live-opnames van Het Filosofisch Kwintet.

Laat je inspireren door bijzondere verhalen van changemakers en dwarse denkers. Doe nieuwe energie op. Ontdek wat je écht belangrijk vindt in je leven en de wereld. Hoe je in je drukke bestaan vrijheid kunt ervaren. Hoe je ruimte geeft aan je moedige hart. Geniet van een culinaire ontdekkingsreis, zonnige muziek, spraakmakende interviews, kunstzinnige exposities en theatervoorstellingen. Bekijk het programma.

Het festival vindt plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam en is een initiatief van de Humanistische Alliantie en wordt georganiseerd in samenwerking met vele andere humanistische en maatschappelijke partners.

Picture of Famke
Famke

Ik ben Famke, een schrijfster die graag schrijft over het leven, onze samenleving en alles daartussenin. Volg mijn blogs voor een frisse blik op alledaagse thema's!

Alle berichten

Gerelateerde berichten