Laatste kans Early Bird Tickets voor Mag Het Licht Aan Festival!

Datum: 9 april 2015
Laatste kans Early Bird Tickets voor Mag Het Licht Aan Festival!

Geestverruimende filosofie, meeslepend theater, verrassende kunst en vernieuwende muziek. Het Mag Het Licht Aan Festival is hèt nieuwe festival voor idealisten en wereldverbeteraars! 

Profiteer tot 1 mei van de Early Bird prijs van 12,50. Daarna kost een ticket 17,50. Tickets voor het festival zijn te koop via de website, www.maghetlichtaanfestival.nl.

Het festival vindt op 21 juni plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam en gaat over ‘de duurzame mens’. Over menselijke veerkracht en creativiteit. Over hoe we voor onszelf en elkaar zorgen. Over toekomstbestendige waarden en mensenrechten. Over klein én groot geluk.

Zomers en inhoudelijk
Het programma, boordevol inspiratie, staat inmiddels op de festivalwebsite. Met de Denker des Vaderlands Marli Huijer, Art Intervention met Coolpolitics, exposities van het werk van Ilvy Njiokiktjien en Framer Framed, een kunstveiling van Art Bruut, films van Arabische vrouwen in EYE, Funky Pop ‘N Roll van de band Right as Rain (op de foto), de winnaar van de Wim Sonneveldprijs van 2014 Flip Noorman en nog veel meer!

Van Praagprijs
Ook zijn er opnames (met live-uitzending!) van Het Filosofisch Kwintet. Als klap op de vuurpijl wordt de tweejaarlijkse Van Praagprijs uitgereikt door het Humanistisch Verbond. Actrice en theatermaker Adelheid Roosen neemt de prijs in ontvangst tijdens een spetterende prijsuitreiking.

Kijk voor alle updates op Facebook en Twitter en #maghetlichtaan!

Tickets voor het festival zijn te koop via de website, www.maghetlichtaanfestival.nl.

Het Mag Het Licht Aan Festival wordt georganiseerd door de Humanistische Alliantie, samen met omroep HUMAN, het Humanistisch Verbond, Hivos, Humanitas en de Universiteit voor Humanistiek. Voor het festival werkt de Alliantie samen met Stichting De Tolhuistuin, EYE, Framer Framed, ArtBruut, Stichting Perdu en Coolpolitics.