Nagenieten van het Mag Het Licht Aan Festival

Nagenieten van het Mag Het Licht Aan Festival

Nagenieten van het Mag Het Licht Aan Festival

Een rijkdom aan muziek, theater, talks, mooie woorden, fijne ontmoetingen, dans en verhalen. Dat was de oogst van deze editie van het Mag Het Licht Aan Festival dat, mocht je het gemist hebben, helemaal in het teken stond van Sinan Can. Wij zijn er stil van!

Kijk op onze Facebookpagina voor een foto-impressie van Johannes Abeling. Lees de column van Sheila Sitalsing terug. Waarom koos de jury voor Sinan Can? Dat legt Andrée van Es namens de jury uit in het juryrapport.

Bekijk de wervelende Rumi improvisatie van Nazmiye Oral en Meral Polat. Beluister de betoverende en verstilde muziek van Einaudi en Philip Glass, vertolkt door Feico Deutekom.

Bewonder Nemr, die namens alle kinderen van het recente Kinderpardon de aanmoedigingsprijs van Sinan Can in ontvangst nam, met een ontroerende, prachtige, indrukwekkende speech. Met aansluitend Taco Ruighaver van Stichting de Vrolijkheid:


Sinan Can schreef er dit artikel over in De Gelderlander.

De humushapjes waar iedereen na afloop van het festival van heeft gesmuld, zijn gemaakt door Jay Asad van Startup Kitchen Amsterdam.

Dankjewel aan iedereen die er was! Over 2 jaar zijn we terug. Meld je hier (gratis) aan voor Mag Het Licht Aan Nieuws. Dan krijg je bericht in je mailbox als bekend is wie de Van Praagprijs wint in 2021 en wie op het podium staan van Mag Het Licht Aan Festival. Graag tot dan!

Het Mag Het Licht Aan Festival is een initiatief van de Humanistische Alliantie, een samenwerking van humanistische organisaties waaronder HumanHumanitasHumanistisch VerbondHivosUniversiteit voor HumanistiekHVO Primair.