Lodi Hennink nieuwe directeur vereniging Humanitas

vereniging-humanitas

Lodi Hennink nieuwe directeur vereniging Humanitas

Het hoofdbestuur van vereniging Humanitas heeft Lodi Hennink benoemd tot directeur van de vereniging Humanitas. Hennink startte zijn werkzaamheden op 24 september 2018.

Lodi Hennink gaat samen met de besturen, vrijwilligers en beroepskrachten van Humanitas zorgdragen voor een vereniging die de veranderingen in de maatschappij flexibel en slagvaardig tegemoet kan blijven treden. Met aandacht voor partnerschappen en de profilering van vereniging Humanitas. Lodi Hennink was bijna tien jaar algemeen directeur Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en heeft veel ervaring met veranderprocessen.

Hennink volgt Robert de Groot op die vereniging Humanitas bijna 2 jaar lang als interim directeur heeft geleid. Een periode waarin hij onder andere met succes de financiƫle positie van de vereniging heeft verbeterd en de beroepsorganisatie opnieuw heeft ingericht.

Na een interim directie periode waarin de aandacht sterk lag op reorganisatie en een gezonde bedrijfsvoering, komt er bij vereniging Humanitas met de komst van Lodi Hennink weer focus op partnerschappen en inhoudelijk beleid.

Picture of Famke
Famke

Ik ben Famke, een schrijfster die graag schrijft over het leven, onze samenleving en alles daartussenin. Volg mijn blogs voor een frisse blik op alledaagse thema's!

Alle berichten

Gerelateerde berichten